Името му е ministarlisam.com Майтапчии създадоха сайт ministarlisam.com, на който може

...
Името му е ministarlisam.com Майтапчии създадоха сайт ministarlisam.com, на който може
Коментари Харесай

Майтапчии създадоха сайт за проверка дали Габриел те е номинирала за министър

Името му е ministarlisam.com

Майтапчии сътвориха уебсайт ministarlisam.com, на който може да ревизирате дали сте повдигнат за министър. Повод за самодейността очевидно е абсурдът с оферти от Мария Габриел план на Министерски съвет през вчерашния ден. 11 от издигнатите за министри си направиха самоотвод . Това се случи, откакто стана ясно, че номинираната от ГЕРБ за министър председател Габриел ги е вкарала в листата без тяхното единодушие, както оповестиха от ПП-ДБ.

На уеб страницата се напомня, че на 19 март парламентарната група на ГЕРБ е внесла мандат за сформиране на държавно управление, както и че президентът Румен Радев приел мандата. На идващия ден обаче част от препоръчаните за министри декларирали, че изобщо не са се съгласявали да бъдат такива.

“Проверете по-долу дали вие не сте били препоръчани като министър в мандата, както и дали към момента сте в него, както и дали инцидентно сега не сте министър на нещо ” , приканват от новия уебсайт.

Има празно място, в което може да напишете което и да е име, с цел да ревизирате дали то е в листата с министри сега или е измежду номинираните от Габриел.

Ако резултатът е негативен, тогава отговорът е: „ Вие не сте министър, може би идващия път? Може да се абонирате и при последващи мандати, в случай че инцидентно сте министър да ви кажем. ”

Иначе изпод на електронната страница има и следната забележка :

*Ние се опитваме да поддържаме колкото се може по-съвременен лист с министри и оферти, само че даже на нас ни е мъчно. Моля имайте схващане, в случай че ви кажем, че сте или не сте министър и това се промени след 2 часа.

Очаквайте детайлности

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР